Torsdag: kväll/slash/natt

Kategori: Allmänt

Började kvällen med att storhandla mat & dylikt, och då menar jag STORhandla. Ojoj.
Jag lagade sedan supergod pasta! 
Det blev en otroligt sen middag framför tv:n, vi såg The Orphan, skräck/drama/thriller från 2009. Alltså, jag satt på helspänn hela tiden..och det händer inte ofta. Scary, & spännande. Kan vara för att det var sent & mörkt, eller alla skrämseleffekter, men mest för att filmen var psykologiskt jobbig, helt störd & innehöll barn..ett "barn" som var helt vrickat. yuck. 
Kvällen avrundades iallafall med nya South Park, phew. "so you can just suck my japanese inprisoned balls." 

Nu måste jag nog dra mig mot sängen, orkar inte vänta uppe längre. Imorgon måste man ta itu med en hel del saker. Hela familjen är faktiskt ledig imorgon.

För övrigt mår jag toppenbra! Har så mkt att se fram emot & är på bra humör! Hoppas att många andra känner likadant :) 

Och GRATTIS Emma som har varit med om något stort idag! Skönt att allt gick bra..& jag hoppas att det känns bra även om några dagar/månader/år.. underbart! Yes. <3

Puss & godnatt!  

"Alkoholisten, gitarristen & jonglören"

Kategori: Allmänt



När jag & Becca svettades på gymmet igår kom vi på att vi senare under kvällen skulle kunna gå och kolla in den nya nattklubben Ritz (gamla Varmbadhuset). 

Plus: sjukt snygg lokal! verkligen fint. helt olikt alla andra ställen i den här staden. kolla bara på bilden..
Minus: träffade på en otrevlig/trög vakt & köpte äcklig strawberry daiquiri, som dessutom kostade skjortan!! Man borde få det man betalar för.

Efter ett tag blev det ganska smockat också :) Såg många vi kände igen, men träffade dock också på en massa äckliga, sliskiga typer. yuck.    

Vi var inte där superlänge, utan köpte med oss pizza som vi satt hemma och käkade. Vi var båda rätt trötta, speciellt Becca som hade gått upp grymt tidigt för att praktisera och ville utnyttja morgondagens sovmorgon.

Becczon, du är bra <3

Önskningar

Kategori: Allmänt

Ska vara ute i mkt god tid & lägga upp det mesta av min önskelista, som jag lovat. Min önskelista är samtidigt min inköpslista, för en del av grejerna är sånt som jag bör köpa (typ en cykel & en bredare säng). Lite dyrt, lite billigt & lite lagom. Lite viktigt, lite onödigt.. Lite kul. Yes.
Och som sagt, ingen behöver köpa presenter, verkligen inte. Jag blir superglad om jag bara får en KRAM & ett grattis, det är sant!

- (Pengar)
- Resa/weekend
- "Upplevelse" (slår vad om att många av er har bättre fantasi än jag).
- Laptop
- mp3/iPod
- Cykel
- "Flytta-hemifrån-grejer" (glas, porslin & allt vad det nu kan vara..)
- Ny säng (120 cm)
- Överkast 
- Smink i alla dess former
- Bra hudvårdsprodukter (från t.ex. Apoteket & Body Shop)
- Choklad! 
- Böcker!
- Kläder/presentkort på kläder
- Mössa, vantar, halsduk
- Scarfs
- Bälten
- Liten handväska (min favvo gick sönder:( ) 
- Pärlor & pyssel från Panduro
- Smycken
- Sminkkurs (ex. Make Up Store)
- Parfym (ex. D&G 3 L'impératrice - den rosa)
- Fotoprodukter (t.ex. foto på canvas, fotobok..)
- Fotografering i studio
- Skor
- Träningskläder
- Träningsskor
- Hantlar
- Plånbok

osv...

Något som jag verkligen önskar mig är att få några av mina gamla bilder tillbaka, de som försvann för ett tag sen. Vet att några kompisar har en del av dem, men då måste man ju ha lite tid över också..och vem har det? (utom jag, hehe).

Halloween?

Kategori: Allmänt

Snart är det HALLOWEEN..vad händer? Har lust att styra upp nåt kul.. Här är lite bilder från förra årets.

Sunday!

Kategori: Allmänt

Söndagen började bra när man låg i sängen och insåg att klockan skulle ställas tillbaka en timme! Skönt. Gilla vintertid.

13.00 styrdes "fika", som blev till lunch på Java med Linnéa, Emma & Adde. En massa folk, som det alltid är på helgerna, men vi lyckades hitta ett bord. Mys, prat, god mat!
 
Sen kände vi oss biosugna..det ledde till att vi gick genom det tråkiga vädret (bra mysväder!) till SF och köpte biljetter till Pixars UP :) Den ska vara bra har man hört. 
Men innan dess ska jag träna på Friskis&Svettis..och äta såklart! 



 

Idiot

Kategori: Allmänt

Alla gör väl misstag ibland, klantiga misstag. Det är bara tråkigt när det man gör/säger ska behöva gå ut över andra. 

Jaja, nu ska jag äta och se på Titanic. Nostalgi! Herregud, det var länge sen jag såg den.

Fika med bästa Emma & Linnéa imorgon. Gilla! <3
Sedan ska jag prata länge med Malin, finally. Det behövs verkligen!
För övrigt så saknar jag Richard väldigt mkt.


<3

Pussar

Fina toaletten

Kategori: Allmänt

Just det, en liten varning - för er som inte vet. Såhär ser det ut på ena toaletten hemma hos oss just nu:
 
Trevligt......undrar när det blir som vanligt igen.

Örebro igen

Kategori: Allmänt

I tisdags:


Du får inte stoppa trumpinnar i näsan Richie..


Vi gick omkring på stan och blev sugna på kinamat. En stund senare hittade vi en restaurang med bara en gäst, men han drog rätt snart, så vi blev helt ensamma där (nästan hela tiden)!
De hade en 3-rättersmeny som var rätt billig, så vi slog till:
1. Kycklingsoppa
2. Friterad kyckling, ris, currysås
3. Friterad banan med nån sås, glass, kaffe.
Ganska värt! Fast vi hade lite delade åsikter om soppan (på bilden). Jag tyckte att den var lite b, men gick ändå att äta. Någon annan (inga namn nämnda) gjorde sig av med soppan på ett mkt mer intressant sätt. Hahaha.

På kvällen blev det promenad, Champions League & chill hos Philip & co. :)





Jag försökte skriva tidigare, men då började allt bara lagga..but anyway;
Igår kom jag alltså hem från Götet, ca en kvart senare än planerat pga sent tåg. (Kul att Richard ringde mig precis när jag hittat min plats = "shut your fucking face uncle fucker.." ekar ut, ashög volym, tydligen. Yes. Jag skulle bara kolla ut genom fönstret och vinka.)
Annars var resan ganska soft. Från början höll jag på att inte hitta någon ledig sittplats, men hittade en till slut och senare var nästan hela vagnen tom! Läste nästan hela vägen :)
Blev hämtad på centralen i Örebro. Åkte hem och åt mat plus supergod kanellängd som pappa nyss bakat :)

Imorgon (fredag!) hade jag bland annat tänkt hinna med att:
- Gå en sväng på stan
- Fixa & planera!
- Träna (ett tag sen sist.. och det har ju blivit en del pizza, hamburgare, pommes & friterad kyckling den senaste tiden. hehe).
- Ta ett bad.
- Prata massor i telefon!!   

Dagens tummen upp: att jag mår bra, är glad & peppad!
Dagens tummen ner: att min brors klass måste vara överdrivet våldsam på idrotten, för nu haltar Alex pga skadat knä (judo är farlig). Hoppas det inte är alltför illa.
Dagens visst-vore-det-kul: att bara få åka med kul folk på en weekend i en europeisk stad, vore härligt!
(apropå det så har jag faktiskt redan skrivit en önskelista, och den är lång dessutom! kan lägga upp den senare, för jag vet att en del brukar vara intresserade & att det kan vara till stor hjälp).

Sängen nu! Hej svejs!

Mulen dag i Gbg

Kategori: Allmänt

Sjukt att klockan redan är så mkt, har nog sovit lite för länge.. Ska antagligen gå på stan idag, har en liten lista på saker jag borde köpa. Och den här gången ska jag inte köpa något som inte står på listan! Brukar gå lite sådär.. ;)
Imorgon (18:02) bär det av mot Örebro igen, eftersom det var meningen att jag skulle göra en grej på torsdag morgon. Men tydligen behöver jag inte vara med ändå, fick ett telefonsamtal om det idag. Hm.

Ser iallafall fram emot helgen då Nea kommer till Örebro <3
..och halloween, vad händer då? Det är ganska snart ju. Är taggad på att hitta på nåt!

Nu ska jag gå och kolla vad Richard gör :) Kanske kan köra en omgång biljard (vi hittade ett biljardbord i hans garderob häromdagen). Jag äger, YES!

Bye

Göteborg

Kategori: Allmänt

Har snart varit i Göteborg i ett dygn.
Richard ligger i sängen & nördar!!
Det är fint väder..snart ska vi nog, eeh..äta. Det vill jag iallafall :)
Over and out. 

puss

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Sitter här i myskläder och ska snart sova :)
Förutom en massa fixande som kanske inte behöver nämnas här, och förutom att det har regnat konstant, så har dagen varit väldigt NICE!

Har svettats som en gris på gymmet, tillsammans med kära Becczon :) Innan dess var jag hemma hos henne en snabbis för att prova den nyinköpta vågen, som inte bara är en vanlig våg.. det är en sån där som kan räkna ut hur stor del fett, muskler och ben man har i kroppen. På ett ungefär. Resultaten såg ju hälsosamma ut, tur det ;P

På kvällen beställde jag och bröderna pizza, gött! 
Mötte bästa Emma vid åtta. Vi hade en myskväll hemma hos mig med milkshake, chips+dipp, film & prat.<3
Päronen åkte till Dalarna i eftermiddags och kommer vara där över helgen. Själv drar man till Götet imorgon, eller ja..vid det här laget är det mindre än 12 h kvar.. :P
"Om du inte har något bestämt att göra - gör det i Göteborg" - citat ur en bok jag hittade hos farmor & farfar en gång.. Det lät väldigt bra tyckte jag ;P Hemma igen onsdag kväll, om inte något annat dyker upp.

Puss o hej!

Nu då?

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag knarkat endorfiner, mmm.. på Friskis that is :P Nice! Men att skumpa runt med minsta lilla huvudvärk är kanske inte det skönaste som finns. Trodde den skulle försvinna när jag lämnade datorn & gick ut i kylan (ja, jag höll på att frysa häcken av mig). Nu är jag bara trött, ska sova. Såg nyss klart en film. Orkar inte fundera mer på något idag.. vet inte riktigt hur mina planer för veckan kommer se ut....punktpunkt (frågetecken). 
Skulle vara skönt att åka bort en liten stund. Det ska jag nog, frågan är när :) Är faktiskt sugen på att åka tåg, haha.. jag saknar det, it's been too long ;)

Godnatt & puss! <3 

Vi försöker igen: Måndag.

Kategori: Allmänt

En gubbe är här nu och river ner färg & väv från väggen inne på toaletten. Det ser stört ut, förjävligt, haha. Kan lägga upp en bild senare.

Nu var det ju så att ett av mina inlägg, det jag skrev tidigare idag, försvann! Fyfan. Jag vet inte om det hade tänkt komma tillbaka eller inte, så jag försöker nu skriva ett nytt med ungefär samma innehåll. Jag brukar faktiskt vara ganska bra på att minnas saker jag skrivit en gång tidigare..

Igår följde jag Richard till ett överfullt tåg på Centralstationen. Jag började sakna honom så fort han klivit på tåget. Att ha ett långdistansförhållande blir inte enklare med tiden, snarare tvärtom; man vänjer sig inte efter några månader, utan man vill bara "ha mer".
Men jag ska inte klaga, jag har iallafall någon. Jag har blivit bortskämd i lite mer än två veckor nu. Att kliva in genom dörren och veta att han finns där är ju det bästa jag vet. Åh.
Det var dock inte så jobbigt att sova ensam inatt..jag har ju en nybäddad, doftande säng & ett fluffigt täcke från IKEA ;)

Jag ska försöka boka in en tripp till Göteborg innan Richard drar till USA, den jäveln ;) Först måste jag bara invänta pengar, telefonsamtal & sånt för att se om det ens kommer vara möjligt. Det är lite jobbigt. Och priserna på tågbiljetter ökar hela tiden.

Just nu känns det som att det fattas något vart jag än åker. Och då pratar jag inte om några materiella skitsaker. I och för sig ska man ju tänka på det man har, inte tvärtom. Menmen, man kan ju inte få allt, så att säga, eh.. Jag har ju egentligen allt jag vill ha, det är bara lite utspritt, hihi..

Idag ska jag mest göra vanliga grejer, det händer inget stort. Jag träffade min coach Nina på AcadeMedia imorse. Vi pratade lite längre tid än vanligt idag. Hon är väldigt trevlig & förstående, nice. Annars ska jag ringa/vänta på samtal, planera, tvätta..
Så nej, nu måste jag sätta igång igen!

Någon som vill hitta på något kul i veckan kanske? :)

Puss ciao

What??

Kategori: Allmänt

Jag la ner en massa tid på att skriva ett långt & fint inlägg..och nu är det borta?! say whaat? hoppas att det kommer tillbaka snart, annars blir jag sur. eller det är jag redan. orkar inte skriva om.

Schyssta rattar!

Kategori: Allmänt




Stöd bröstcancerfonden!
hehe..men jag måste säga att originalbilarna är godare! fast det här är ju lite roligare..?;)

Danskjävlar

Kategori: Allmänt

Eller ska man kanske säga domarjävel? Fotbollen gick åt helvete! Bye bye VM :( Om inte Malta lyckas ta poäng mot Portugal, hehe...heheheheh...he.

Idag gjorde jag min "lila buss-debut" när jag för första gången hälsade på i Tobbes nya lägenhet. God mat, fika & prat med Tobbe, Magda, Becca Alinder & Lovisa Berg.
På hemvägen dissade jag bussen. Tog en skön promenad i det fina höstvädret :)
Annars har dagen innehållit bland annat; sömn, bordsspel (äger allt & alla -läs: Richard- på "Vem där?"), svull av underbart god mat (!), fotboll, film, flum..  

Åh! Jag vill gå på julmarknad & dricka glögg & te & äta lussebullar & lyssna på julmusik & köpa gran & julpynta & ha snö (& fylla 20).. Vad mysigt det skulle vara :) Ser redan fram emot det.

<3

Godnatt

Kategori: Allmänt

Kvällen har varit soft. Tog det lugnt och såg en bra film. Inga bröder hemma ;) Filmen hette TRADE och handlade om människohandel. Hemsk, men väldigt bra & välspelad. Rekommenderas.
Men nu ska jag sova, det gillar vi! Imorgon, eller snarare idag, ska vi hälsa på Tobbe & Magda. Kanske kommer det lite annat folk också. Ska kolla på Tobbes lägenhet, äta mat :) Nice. Och på söndag lämnar Richard oss, det är mindre nice. Gipset ska bort på måndag.

Nej nu måste jag slagga!
Kärlek till alla mina vänner som är grymma & kämpar på! Ni är GULD!

Goodnight Kiss

Våfflor

Kategori: Allmänt

..borde man äta oftare, fett gott! Gräddade några idag i ett våffeljärn som såg ut att vara från 1800-talet (vi lagar inte våfflor så ofta här). Men gott blev det :)

Funderar...Att arbeta inom sjukvården, skulle det passa mig? Det känns som jag kommer in på det spåret varje gång jag funderar.. apropå, våfflor..eh.

Grattis till Obama som får ta emot Nobels fredspris, även fast han inte har hunnit göra så mkt än. Vi får väl se om det blir som han lovar & hoppas..De kunde väl ha väntat några år med att välja honom? Finns väl en massa andra som kunde ha fått det istället. Jaja.

Nu ska jag svulla choklad & umgås med Richard..Han och jag har lite komiska saker för oss på natten. Det är inte vad ni kanske tror att det är, utan den ena babblar & gör konstiga ljud i sömnen (inte så ovanligt) & den andra har feberhallucinationer..sjukt. Inte för att jag märkte något av detta, fick veta det dagen efter :P 

Ha en fin fredag & helg! :)  

wazzaaa

Kategori: Allmänt

8 månader!

Kategori: Allmänt

Ska äta god mat & annat mums. Jag har bakat världens bästa cheesecake (ingen överdrift)! 8 månader tillsammans kanske inte är en stor grej, men det gäller att passa på att "fira" när man kan.. så blir det iallafall för oss som bor 30 mil ifrån varandra. Får ta det lugnt här hemma eftersom Richard är jätteförkyld & har feber:( 
<3
  

.

Kategori: Allmänt

Scary shit!

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med Richard som spelar Silent Hill - Homecoming. Mörkt & läskigt som fan, så jag förstår om han inte vill sitta här själv:P

Helgen i kort:
- Fredagskvällen började hos mig, drog vidare till Klaras där det var helt dött (cirka 3 pers på dansgolvet), kall promenad & köande (svinkallt) vid Frimis..där var det iallafall drag! Fint. Drog sedan till Becca. Bilder finns i tidigare inlägg.
- Samma kväll/natt kom modern hem från Frankrike :)
- Mysig lördagsfika på Hälls med Emma, Adde, Malin & Richard <3. Skönt att bara vara inne & chilla när vädret suger som det gör. Regn & kallt..
- Mysiga stunder med Richard & familjen :)

För vissa börjar även framtidsplaner ta form. Jag vill också veta.. Vem är jag? Vad vill jag?
Jag tänker skriva en lista på saker jag vill göra & uppleva i livet. Mina mål. (Fick tipset av Linnéa för länge sen :P).



Puss & godnatt!

091002

Kategori: Allmänt

Mm.

Kategori: Allmänt

Jag inser vilken tur jag har. Är så glad för det jag har.   
Mmm. <3

Who You Foolin'?

Kategori: Allmänt

Pablo Francisco är verkligen kungen av ljudeffekter, röster & imitationer. Jag, mina bröder & Edvin såg honom igår på Conventum!
Med sig hade han Janne Westerlund och tre vänner; Ashley Fils-Aime, Sean Savoy, Flip Schultz (bäst av gästerna!).
Mycket skratt blev det! Fast ibland undrar man ju vad det är man skrattar åt egentligen. Men är det kul så är det;) Jag tycker dock att Pablo kan bli lite överdriven & tjatig ibland, att han ibland börjar fjanta runt för mkt och aldrig komma till det roliga. Vet inte om någon håller med... Men det var iallafall sjukt värt!

Efteråt fick man köpa t-shirts, CD, DVD, kepsar & få autografer samt ta bilder med allihopa. (Alla utom Pablo hade signerat mina bröders biljetter, för han skrev istället på deras fula kepsar som de hade köpt. Efteråt kom de på att de måste ha allas autografer på biljetten, så de fick ställa sig sist i kön igen. "Har inte ni redan varit här?". haha.) Alla fem signerade min biljett. Yay!




Det var grymt kallt och ruggigt ute imorse när jag cyklade till VM Media. Var där och fick information om företaget och hur man arbetar där (telefonförsäljning). Vi blev bara tre pers plus vår ledare. Heh. Får fundera på om jag ska söka det jobbet. Om jag har det som krävs. Klart jag har, om jag vill. När jag cyklade hem såg jag att de nya lila biogas-bussarna har börjat rulla här i stan från och med idag.   


 
Nej nu ska jag baka chokladbollar :) (blev fan sugen på det när de drog alla skämt om negerbollar/niggahballz igår, hehe). mums! Blir nog gymmet ikväll med bror och Richie. Måste dock ta det lugnt, man vill ju inte utmana ödet :P Det blir nog bäst så eftersom jag snörvlade och dog i soffan förut. Eller så är jag bara klen ;) Känner mig iallafall pigg nu!!  



vi är någonstans på den högra sidan, sett från scenen. 4e raden. värt!

Pusss <3