Nya tider

Kategori: Allmänt

Onsdag: Gick sista dagen på slutpraktiken! Sista praktikdagen någonsin!! (Ska dock tillbaka i april och göra en praktisk examination). 
 
Torsdag: Var hela dagen på Simuleringscenter på Östra sjukhuset tillsammans med andra sjuksköterskor T6 och läkare T10. Mkt roligt och lärorikt! Vi blev tilldelade roller och fick olika scenarion vi skulle agera i = olika akuta situationer. Vi blev även filmade under tiden, dels för att kunna se på några klipp efteråt när vi diskuterade fallen och dels för att vi deltog i ett forskningsprojekt.
Efter allt detta --> Godis-svull och horisontalläge i soffan resten av kvällen! Helt slut efter veckan som gått. 
 
Fredag: Första intervjun inför sommaren, på Sahlgrenska avd 137 - akut kirurgi och traumavårdsenhet. Har fler intervjuer inbokade nästa vecka! Efter intervjun gick jag och lämnade blod, kände att det var dags med tanke på alla blodtransfusioner jag gett till patienter under praktiken ;)
 
På måndag har vi introduktion till uppsatsskrivandet! Ser faktiskt mycket fram emot det! Det vi ska skriva om är sjukt inressant (Att leva med psykossjukdom), metoden vi ska använda verkar spännande, vi kan styra över vår egen tid - ta sovmorgon ibland, sitta på kafé eller hemma, kanske utomhus.. och snart är det vår! :D 
 
<3