<3

Kategori: Allmänt





































Update

Kategori: Allmänt

Hej igen! Ser att jag inte har uppdaterat bloggen sedan november..illa..(?) Så nu gör jag ett försök, för er skull, för det är ju nu det kan börja hända grejer. Dessutom skrev jag i min dagbok igår, för första gången sedan i augusti förra året, ojoj. Det är synd att jag har tappat "skriv-vanan" nu när jag ändå får mkt tid över. Så här kommer en liten update, dock inte lika detaljerad som den i dagboken ;) 

Det känns som att det är en hel del på gång just nu, en del stora steg här i livet. Och även många frågetecken. Iallafall känns det just nu som att jag bara sitter och väntar, väntar på svar om jobb, studier, lägenhet...blablabla. Idag fick jag faktiskt mitt resultat från högskoleprovet (provet jag inte trodde att jag skulle få skriva pga att mitt leg hade gått ut, hehe), och ja, jag visste redan resultatet sen innan. Mitt mål var ju att få bättre än förra gången, och det fick jag, så det är väl ok..I guess. Jag väntar också på att få veta om jag kommer få jobba inom skola/fritids/ungdomsgårdar i sommar, innan skolan börjar. Det skulle förenkla en hel del grejer för mig! De skulle höra av sig den här veckan.

För er som inte vet så har jag sökt utbildningar (hela 15 st, haha)..och det kommer antagligen bli sjuksköterskeprogrammet i Gbg till hösten (terminen startar den 1 sep.. om jag inte är helt ute och cyklar i grön pyjamas). Detta innebär att jag letar lägenhet just nu! I Gbg! Det känns mkt bra och jag ser väldigt mkt fram emot hösten.. 
Dock är det svårt att hitta en lägenhet (det har några av er säkert märkt själva ;)).. Den får inte ligga FÖR långt bort (då menar jag typ..utanför stan), den får inte ligga i ett "dåligt område" (yes, Richard har gjort en lista till mig), den får inte vara för dyr. Och dela kök..eller BADRUM? Helst inte. Kanske kök, i nödfall. Jaja, som student får man inte vara kräsen. När man väl hittar en bra lägenhet är det väl en miljon andra människor som också vill ha den.. Men det är bara att kämpa på! Man får väl någon slags förtur när man blivit antagen till universitetet..? 

Här är min fina lista som visar ungefär vad det innebär för mig att flytta till Götet (för det är några som frågar)..
- Flytta hemifrån - ett stort steg bara det!
- Vi är många här hemma i lägenheten just nu, det skulle vara skönt att ha "sitt eget", att få bestämma själv...och allt vad det innebär. (Och jag är ju vuxen..? Nästan iallafall). 
- En helt ny stad! Förnyelse är alltid trevligt. Jag har bott i (eller omkring) Örebro i hela mitt liv och känner att jag kan staden utan och innan. Eller som jag och Emma sa; ibland hamnar man bara på rätt plats utan att man har en aning om hur man kom dit, för man går utan att tänka.
- Gbg är en fin, trevlig stad med mkt skoj att hitta på. Och det ligger vid havet :)
- Jag kommer bo i samma stad som Richard = LYCKA! <3
- En helt egen lägenhet! Jag får göra vad jag vill, och älskar att inreda.. Fast hm, man måste ju leva sparsamt som student, och man vet ju inte hur boendet kommer se ut, vi får se :)
- En helt ny klass, nya människor.. överallt!
Det konstiga med det hela är väl att de allra allra flesta av mina vänner bor i Örebro-Uppsala-Stockholm..men vi får se till att ses ändå! <3 (jag kommer ihåg när vi slutade högstadiet och var ledsna över att några av oss inte skulle gå på samma gymnasium, höhö).  

Något som är läskigt, men kul, är att min lillebror tar studenten om en månad! Tiden går sjukt fort!! Det kommer bli en grym dag, som väcker underbara minnen! Det är sommar och man får vara med härligt folk! :) 

Hade ni en trevlig valborg förresten? Jag var med Emma på eftermiddagen, satt i solen vid slottet, åt glass, pratade... På kvällen åkte jag till Gbg och var där hela helgen. En fin helg med födelsedagsmiddag och annat skoj.
Vad har ni för planer inför sommaren? För mig är en del av planerna otydliga än så länge..men åh, jag längtar!  
- William tar studenten
- Jobb?
- Dalarna
- Göteborg
- Träffa alla fina vänner!!
- Jag och Richard ska åka till Paris nån gång.? inget bestämt om tid än..
- Flytta, någon gång i slutet av sommaren.

Nu tänkte jag avsluta detta långa inlägg och hitta på nåt annat att göra. Ni får gärna fråga grejer, vad som helst, om det är något ni vill veta..Hoppas att det går bra för er med jobb/plugg/boende/förhållanden osv. Ni är grymma! Saknar er.

PUSS <3